Описание

ЕЛАСТИЧНИ ЧОРАПИ

Еластичните чорапи ефективно облекчават болката и намаляват отока в краката. Подходящи са за хора с венозна недостатъчност, диабет или разширени вени, тъй като облекчават натрупването на течности и подпомагат кръвообращението. Освен това са изключително ефективни при хора, които седят или прекарват много време прави.

Проблемите с кръвоносните съдове първоначално могат да бъдат незабележими и да се проявяват само при умора на краката, затова се препоръчва и превантивна употреба на чорапи. Следователно еластичните чорапи предлагат големи ползи за много хора, както по-възрастни, така и по-млади.

Новият революционен дизайн с цип улеснява обуването и свалянето. Те са изработени от тънък и мек дишащ материал, който придава приятно усещане на кожата, като същевременно е удобен и подходящ за всякакви обувки. Тъй като са много дискретни, те са подходящи за ежедневна употреба по всяко време. Могат да се носят у дома, на работа или дори по време на пътуване. Унисекс дизайнът е подходящ както за мъже, така и за жени.