Описание

Правилната и красива стойка е ключ към здравия гръбначен стълб!

Korektor drže - univerzalna uporaba

За всеки, който има проблеми с правилната стойка – коректорът е точния продукт за вас! Лесен за употреба, удобен за носене под дрехата и напълно незабележим!

Коректорът на стойката помага за подобряване позата на тялото. Регулируемият колан придърпва раменете назад и коригира позицията на гръбначния стълб. Независимо от естеството на ежедневието ни, коректорът постоянно ни помага да стоим изправени, осигурява надеждна подкрепа и стабилност в горната част на гръбначния стълб. Помага на тялото да свикне с правилната стойка и го “предупреждава”, когато позата е неправилна.

В ежедневието често забравяме за позата на тялото си и подсъзнателно поставяме раменете си напред, което се отразява на стойката на цялото тяло.  Коректорът регулира стойката при ежедневните задачи и има положителен ефект върху нашата работоспособност.  

Носете го и на работа – само няколко часа на ден значително ще подобрят начина, по който се чувствате и ще подпомогне правилната позиция на тялото ви и при това остава напълно невидим под дрехите!

Коректорът се наглася с адаптивен колан и презрамки и е подходящ за деца, жени и мъже за всяка възраст. Подходящ е за всяка ширина на раменете.

za vse velikosti in spole

Начин на употреба:

Характеристики: 

регулируеми презрамки

подходящ за всяко телосложение

удобен

незабележим под дрехите

ултра лек: 100г

цвят: черен

материал: памук (70%) и полиестер (30%)

пране на 30 градуса

Как действа:

изправя стойката

придърпва раменете назад

намалява негативите от и превентира появявата на сколиоза

изправя стойката като придърпва раменете назад

изправя врата и го поставя в правилна позиция спрямо гръбнака

намалява болката в гърба