Описание

Дългите часове в седнало положение са причина за натиск в областта на гръбначния стълб, седалището и бедрата.

Възглавницата Xcomf ще ви освободи от болката в долната част на гръбнака, защото тя омекотява натиска и елиминира точките на притискане толкова успешно, че дори да седнете върху яйце, то остава невредимо. Кажете „сбогом” на болката в кръста, бедрата и ставите – болка, резултат от дългите часове седене или шофиране.

Подарете на гръбнака, гърба и бедрата си най-доброто! Ще почувствайте незабавно облекчение още в първите минути на употреба и просто няма да повярвате, как сте могли да изтърпите дългите часове в офиса, колата или у дома без Xcomf. Помощник, на който може да разчитате винаги и навсякъде и който ще облекчи болката ви във всяка ситуация.

Xcomf се откроява с уникалния си дизайн на пчелна пита. Когато седнете на опорната възглавница, тя прилепва плътно, осигурявайки оптимална лумбална опора и комфорт. Тя е изработена от ултра-гъвкав полимер, който позволява циркулацията на въздуха през възглавницата и по този начин тя е винаги приятно хладна на пипане.

Xcomf е подходяща за ежедневна употреба. Запазва формата си, дори когато седите на нея през целия ден! Ако се нуждаете от лумбална опора, когато сте седнали на работа, в офиса, у дома или в колата, Xcomf е перфектната възглавница за вас!